Over Scheeffer

Wie zijn u van dienst

Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer is een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw succesvol bemiddelt op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Financieringen
  • Hypotheken (Erkend Hypotheek Adviseur)

Vanuit het historische pand aan de Singel 19 te Deventer geeft de heer Scheeffer leiding aan een team gemotiveerde medewerkers. Het bij de ADFIZ aangesloten kantoor is onafhankelijk en werkt samen met een groot aantal aanbieders, zodat aan elke klant een advies op maat gegeven wordt.

Tevens wordt uiteraard gebruik gemaakt van alle moderne hulpmiddelen waardoor de klant optimaal bediend wordt.

Van oudsher beschikt het kantoor over een specialisme: het verzekeren van molens. Hierdoor is het verzekeren van molens en mengvoederbedrijven onlosmakelijk verbonden met Assurantiekantoor Scheeffer.

In de loop der jaren is hierdoor een grote kennis en ervaring ontstaan op het gebied van verzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dit heeft er in geresulteerd in een grote landelijke klantenkring.

Elke klant geven wij persoonlijke aandacht. Een passend advies staat hierbij voorop!

Wat doen wij voor u

Advice.jpg

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • Wij geven u persoonlijk aandacht.

Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken.

Onze dienstverlening / Privacy Statement

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

U kunt hier de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Algemenevoorwaardenfinanciëledienstverlening: Algemene voorwaarden
Financieel complexe producten : Algemeen dienstverleningsdocument
Onze klachtenprocedure : Klachtenprocedure

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordering Gegegevensbescherming (AVG) privacywetgeving binnen de hele Europese Unie. Ook wij als financiële dienstverlener hebben hier mee te maken en hebben beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en uw privacy.

In ons Privacy Statement leest u hoe wij hiermee omgaan.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacature(s).

Indien u interesse heeft om te komen werken binnen ons team, kunt u ons altijd een open sollicatie met duidelijke motivatie sturen.

Dit kunt u sturen naar info@scheeffer.nl.

links

KiFiD1.jpg

www.kifid.nl

Wij besteden voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

AFM1.jpg

www.afm.nl

De AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Wat kunt u als consument van dit toezicht verwachten? En welke stappen dient u zelf te nemen?